Avde Hume 11, Sarajevo
Ponedjeljak - Petak // 08:00 - 16:30
  • Bosanski
  • English

DvokutPro d.o.o. Energija i Okoliš

Dvokut ustrajno i pouzdano rješava zadatke i projekte koje njegovi partneri i klijenti postavljaju u oblastima : projektiranja, inženjeringa consultinga, mjerenja i analize na području energetike i zaštite okoliša, kao i proizvodnju, isporuku, montažu i servis monitoring sistema za zrak, vodu i buku, mjernih instrumenata i opreme za iskorištavanje biomase.

ENERGETSKI PARK LIVNO

Zašto odabrati nas?

Licenciranost
Sve naše usluge se obavljaju pod licencom i garantirane su kvalitete.
Besplatni savjeti
Našim partnerima pružamo savjetovanje i preporučujemo najbolja rješenja
Brzo i pouzdano
Idealan omjer brzine pružanja usluga i pouzdanost našeg imena
Reputacija
Naše iskustvo od 25 godina poslovanja je najbolja garancija kvalitete.

Društveni angažman

Društveno odgovorno poslovanje je naš dobrovoljni doprinos boljem društvu, očuvanju okoliša i povezivanju svih faktora koji mogu doprinjeti boljem i inovativnijem okruženju.
Svake godine, bez iznimke, DVOKUT posebno izdvaja sredstva za te aktivnosti, nastojeći voditi računa o svim skupinama koji se nalaze u stanju posebne potrebe.

DVOKUT je uključen u lokalnim zajednicama kroz širok spektar projekata, od potpore obrazovanju mladih do pomoći socijalno ugroženim kategorijama. Temeljni dio DVOKUT kulture je redovno izdvajanje našeg vremena, vještina i resursa u ove svrhe.

Zajedno stvarajmo nove vrijednosti!

Međunarodne konsultantske firme prepoznale su DVOKUT kao lokalnog partnera za sudjelovanje na projektima u Bosni i Hercegovini iniciranih iz fondova EU i drugih izvora finansciranja. DVOKUT sarađuje sa konsultantskim firmama iz Holandije, Njemačke, USA, Hrvatske, Srbije, Austrije, Velike Britanije,.... Sudjelujemo na međunarodnim projektima finansiranim od strane različiti svjetskih organizacija (EBRD, World Bank, UNDP,...).

S ciljem unapređenja poslovanja, povećanja efikasnosti i podizanje kvalitete usluga DVOKUT 2009. godine uvodi certificirane sisteme upravljanja kvalitetom i okolišem ISO 9001:2008. Mjere osiguranja kvalitete usluga provode se u skladu s Politikom kvaliteta.

Našom energijom stvaramo ugodan okoliš za život i rad
Već 25 godina

Novosti Ostale novosti

Certifikati i nagrade

S ciljem unapređenja poslovanja, povećanja efikasnosti i podizanje kvalitete usluga DVOKUT 2009. godine uvodi certificirane sisteme upravljanja kvalitetom i okolišem ISO 9001:2008. Mjere osiguranja kvalitete usluga provode se u skladu s Politikom kvaliteta.
BV_Certification_ISO9001
Screen Shot 2016-06-17 at 18.20.12